Post by olictenlankber on Feb 18, 2022 20:01:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plants vs. Zombies FREE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες αύξηση κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Plants vs. Zombies FREE 2022 version ▞▞▞
Το Plants vs Zombies 2 ενημερώνεται με νέα επίπεδα
Απεσιο εχει χαλια γραφικα
Έπαιζα αυτό το παιχνίδι πριν από δέκα χρόνια μέσω του Amazon. Το είχα ολοκληρώσει abt 2 ή 3x, αποφάσισα να το δοκιμάσω ξανά. Βλέπω μερικές ωραίες ενημερώσεις, αλλά μερικά πράγματα είναι ΦΡΙΚΤΑ. Κάντε like στις διαφημίσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ό,τι κι αν κάνετε, υπάρχει μια διαφήμιση. Δεν μπορείτε απλά να καθίσετε και να απολαύσετε το παιχνίδι. Σκέφτομαι να απεγκαταστήσω απλά π.χ. Στη συνέχεια, τι συνέβη στο Zen Garden; Το ZG ήταν αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού, τώρα πρέπει να ολοκληρώσετε ΟΛΗ την περιπέτεια για να ανοίξετε - σε εκείνο το σημείο, γιατί να ασχοληθείτε με αυτό; Δεν βγάζει νόημα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ.
Ωραίο παιχνίδι αλλά παρά πολλές διαφημίσεις.Πολλές όμως!!!
Όλες οι κριτικές αυτού του παιχνιδιού μιλάνε μόνο για προσθήκες. Αλλά αυτό είναι αρκετά ανεκτό για μένα, το κύριο πρόβλημά μου είναι ότι ενημέρωσαν το παιχνίδι πριν από μερικούς μήνες και ενώ κάποια πράγματα είναι καλύτερα, αφαίρεσαν τις αποθηκευτικές υπηρεσίες στο cloud. Αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά διαγράφω αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσω χώρο και συνήθως καταλήγω να το κατεβάζω ξανά. Αλλά τώρα πρέπει να κάνω επανεκκίνηση κάθε φορά που το κατεβάζω ξανά.
Παιχνίδια Δράσης - Κορυφαία 10 δωρεάν λογισμικά 2022
Κλασικό παιχνίδι, αλλά η διεπαφή χρήστη για κινητά είναι δυσάρεστη και οι διαφημίσεις μπορεί να γίνουν ενοχλητικές. Δεν είναι το καλύτερο λιμάνι. Πλήρωσα για να αφαιρέσω τις διαφημίσεις, πήρα ένα νέο τηλέφωνο και έπρεπε να εγκαταστήσω ξανά το παιχνίδι και οι διαφημίσεις επέστρεψαν. Τώρα, δεν έχω καν την επιλογή να τα ξεφορτωθώ.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Είναι εθιστικό και διασκεδαστικό. Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά κατά λάθος απεγκατέστησα το παιχνίδι και το παιχνίδι επανέφερε όλη την πρόοδό μου.
Είναι υπέροχο και όλες εκτός από τις διαφημίσεις είναι λίγο ενοχλητικές, καταλαβαίνω ότι έχω μερικά, αλλά δεν είναι πολύ, αλλά δεν είναι γιατί είμαι εδώ, δεν ξέρω γιατί, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όπου το παιχνίδι κολλάει και διαγράφει όλη την πρόοδό μου Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο τηλέφωνό μου ή στο παιχνίδι, αλλά είναι κάπως πρόβλημα, δεδομένου ότι δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι εξαιτίας αυτού, αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Αλλά εκτός από αυτό τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά.
Αυτό το παιχνίδι είναι κλασικό. Το μόνο ενοχλητικό πράγμα είναι οι διαφημίσεις και μπορείτε απλώς να απενεργοποιήσετε το wifi του τηλεφώνου σας για αυτό. Ακόμα με πονάει, τα επίπεδα ομίχλης με ενοχλούν και το soundtrack είναι πολύ καλό. Ένα άλλο ενοχλητικό πράγμα είναι ότι για να κάνεις τα μίνι παιχνίδια πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον στο νυχτερινό επίπεδο 2. Το παιχνίδι γίνεται βαρετό μετά από λίγο όμως.
Μου αρέσει πάρα πολύ το παιχνίδι επειδή σε κάθε πίστα παίρνεις ένα φυτό αυτό Είναι τέλειο Θα μου άρεσε πολύ να το έλεγαν και οι άλλοι πως είναι ωραίο γιατί λένε πως δεν είναι ωραίο, αλλά δεν το δοκιμάσαμε.
Διασκεδαστικό παιχνίδι για να περάσεις χρόνο, ωστόσο υπάρχουν τόσες πολλές προσθήκες. Ο τρόπος με τον οποίο το ξεπερνάω είναι απενεργοποιώντας το wifi, αλλά υπάρχουν ορισμένες λειτουργίες που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Νιώθω ένα δυνατό 6 προς ένα ελαφρύ 7
Δε έχει καλά γραφικά
Υπερβολικά πολλές διαφημίσεις, σε αναγκάζει να βλέπεις βίντεο,το έσβησα,για αυτό το λόγο.
Μου άρεσε το θέμα που είναι φυτα εναντιον ζόμπι
Ειλικρινά, αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο παιχνίδι που να κρατάει ακόμα μετά από 12 χρόνια. Τα φυτά και τα ζόμπι είναι πρωτότυπα, η τέχνη είναι άψογη και τα minigames είναι θρυλικά. Ωστόσο, δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις και νιώθω ότι η GE μπαγιάτισε σε ορισμένα σημεία. Αλλά τριγύρω... ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Λίγο βαρετό
Τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορούμε να έχουμε μια επιλογή για να σώσουμε την πρόοδό μας;! Έχω συνηθίσει να το εξορύξω στο Facebook για να εξοικονομήσω την πρόοδο, αλλά αυτό δεν έχει επίσης αυτήν την επιλογή, υπάρχει τρόπος να πληρώσετε για να σταματήσουν οι διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις πέρα από ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ .... Και είναι glitching. Κάθε φορά που αλλάζετε μια οθόνη Boom a AD! Smh... Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά αν δεν μπορώ να αποθηκεύσω την πρόοδό μου, θα κάνω απεγκατάσταση. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να παλεύω στα επίπεδα χωρίς λόγο. Αυτήν τη στιγμή, όταν πρέπει να παίζει μια διαφήμιση, μόλις εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη.
Έβαλα 4 αστέρια επειδή πάντα κολλάω σε μία πιστά
Πολύ καλό απλός το βαριέσαι με τον καιρό
Είναι μέτρο αλά μου αρέσουν τα Boss fait και από τα φυτά μου αρέσει αυτό που πετάει μπούτιρο και 🌽 💀🌽
Κατέβασα αυτό το παιχνίδι πριν από μερικούς μήνες και το απόλαυσα πάρα πολύ. Μέχρι την ενημέρωση 7/2019. Το κείμενο σε ορισμένα από τα κουμπιά και τα πλαίσια διαλόγου είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να διαβαστεί. Θα είναι εντελώς απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους. Η εργονομία του παιχνιδιού είναι πλέον απολύτως άθλια για το αριστερό χέρι. Επειδή επέκτεινε το σπίτι και μείωσαν τον αγωνιστικό χώρο, ο αριστερός αντίχειρας πρέπει να φτάσει πολύ πιο μακριά στην οθόνη για να χτυπήσει οτιδήποτε, και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα για μερικούς ανθρώπους. Και γιατί να αλλάξετε καθόλου τον χώρο που καταλαμβάνει το σπίτι; Κυριολεκτικά δεν προσθέτει απολύτως τίποτα στο gameplay. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο η παλιά περιπέτεια μόλις σε οδήγησε στο παιχνίδι, αντί ο παίκτης να πρέπει να επιλέξει ποια επίπεδα θα παίξει όπως παίζει τώρα. Δίνω αυτό το ένα αστέρι λόγω της ενημέρωσης. Αν το είχαν αφήσει όπως ήταν, θα του έδινα πέντε. Γεια σου, Electronic Arts: Τι θα λέγατε να δίνετε στους ανθρώπους την επιλογή να παίξουν στην κλασική διεπαφή αντί για αυτή τη νέα, που είναι χάλια;
Plants vs. Zombies FREE સ્ટ્રેટેજી mjme
Καλό παιχνίδι ρόπαλο πολύ βαριέμαι
Ειταν τελιο εξω τερματισει το2 και αυτο με κανει reset αλα και παλι ειναι στης αναμνησης μου το παιζω απο 2016
Το παιχνίδι TL:DR ήταν καλό (απλώς πολλές διαφημίσεις) μέχρι που διέγραψε την πρόοδό μου από το πουθενά και τώρα είμαι τρελός. Κατέβασα την εφαρμογή γιατί μου άρεσε αυτό το κλασικό παιχνίδι. Οι διαφημίσεις ήταν υπερβολικές, αλλά το περίμενα με τη δωρεάν έκδοση. Έπαιξα δύο φορές τη λειτουργία περιπέτειας, δημιούργησα τον κήπο ζεν, ξεκλείδωσα όλες τις λειτουργίες επιβίωσης και τα παιχνίδια, αγόρασα τα περισσότερα πράγματα από τον Crazy Dave και σήμερα όλη η πρόοδός μου επανήλθε στο μηδέν. Το προφίλ μου είναι ακόμα εκεί, αλλά είναι σαν να μην έχω ξαναπαίξει το παιχνίδι. Τελείωσα.
Πρώτα απ 'όλα, πλήρης αποκάλυψη, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι απεχθής. Οι διαφημίσεις ξεπερνούν τα επίπεδα, οπότε αν θέλετε να παίξετε, παρακολουθήστε τις διαφημίσεις ή αλλιώς. Το κύριο πρόβλημά μου με το παιχνίδι είναι το game breaking bugs. Δεν εννοώ το σπάσιμο του γκανέ καθώς προσπαθείτε να ανοίξετε την εφαρμογή και δεν ανοίγει κάποιο σφάλμα, αν και αυτά είναι κοινά. Εννοώ το γεγονός ότι όχι μια φορά, όχι δύο, αλλά 3 ΦΟΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΣΚΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΜΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ!
Plants vs. Zombies FREE Стратегије ktux
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τα αντικείμενα στο κατάστημα είναι πολύ ακριβά και περιλαμβάνουν πολύ λείανση
Δεν μπορώ να πάω στο νυχτερινό επίπεδο 4 και παρουσιάζει προβλήματα και φορές, αλλά είναι πολύ καλύτερο από το δεύτερο
Τέλειο παιχνίδι 👌
Δύο φορές τώρα την τελευταία εβδομάδα, το παιχνίδι με έχει ξεκινήσει εντελώς επειδή έχασα κάθε πρόοδο. Η πρώτη φορά ήταν εξαιρετικά εκνευριστική, αλλά στην πραγματικότητα ξεκίνησα ξανά το παιχνίδι, δεδομένου ότι μου άρεσε πολύ. Τώρα που έχασα ξανά κάθε πρόοδο, δεν θα κάνω επανεκκίνηση. Δεν μπορώ να δω κανένα νόημα στο να παίζω το παιχνίδι και να κερδίζω πρόοδο μόνο και μόνο για να χαθεί τυχαία.
Plants vs. Zombies FREE Strateji Oyunları qmp
Διασκέδαζα μέχρι που γύρω στο επίπεδο 6 με έκανα έκρηξη με περίπου 15 διαφημίσεις πίσω στην πλάτη. Κανείς δεν θέλει να παίζει παιχνίδια γεμάτα διαφημίσεις, σταματήστε.
"Να είστε προετοιμασμένοι να χάσετε την πρόοδό σας (Glitch)." Ένα υπέροχο κλασικό παιχνίδι που θα διασκεδάσετε πολλές ώρες, μέχρι να σβήσει το ρεκόρ του προφίλ σας. Δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης της προόδου, πολλοί χρήστες παραπονιούνται για αυτό. Ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σίγουρα. Αξίζει το τίμημα της κατάργησης της διαφήμισης, διαφορετικά οι διαφημίσεις είναι ακραίες.
Asphalt 9: Legends Motorsport kut
Μετα απο λιγο καιρο (π.χ. μια εβδομαδα) το βαριεσαι και παρεπηπτωντος ειμαι αγορι.
Μου άρεσε η σειρά για κάποιο διάστημα και έχω παίξει το παιχνίδι σε πολλές πλατφόρμες. Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου playthrough μου ολοκλήρωσα το παιχνίδι μέσω του δεύτερου playthrough με την καμπάνια. Άρχισα να παίζω μίνι παιχνίδια. Ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι το τηλέφωνό μου πέθανε και αφού το φόρτισα και πήρα πίσω το παιχνίδι μου είχε διαγραφεί! Όλος αυτός ο χρόνος και η προσπάθεια για να φτάσουμε στο τελικό περιεχόμενο του παιχνιδιού έχει φύγει. Ζητώ επιστροφή χρημάτων εκτός εάν μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα.
δούλευε μια χαρά για 2 μέρες. Τώρα η εφαρμογή δεν ανοίγει
Ωραία πάρα πολλές διαφημίσεις. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα από τα αγαπημένα μου, αλλά οι ΣΥΝΕΧΕΙΣ διαφημίσεις το κάνουν να μην είναι καθόλου διασκεδαστικό. Ειδικά από τη στιγμή που μου αρέσει να ακούω μουσική ενώ παίζω παιχνίδια και κάθε φορά που εμφανίζεται μια διαφήμιση σταματά ή χαμηλώνει τη μουσική και εκτοξεύει τη διαφήμιση bs. Θα το διαγράψω μέχρι να αποφασίσουν να αφαιρέσουν τουλάχιστον μερικές από τις διαφημίσεις. Πριν και μετά ΚΑΘΕ επίπεδο είναι πάρα πολύ. Διορθώστε το.
Είναι πολύ βαρετό