Post by olictenlankber on Feb 18, 2022 19:42:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več ključev kramp ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Malo zabave, toda po stopnji 100 vratar postane nemogoče dober in shrani vse, kar ustreliš vanj. Še vedno boljši od rezultatskega junaka
Kljub obljubam ga ni zaprl nobeden ameriški predsednik. Barack Obama je obljubil zaprtje zapora in celo izpustil enega ujetnika, Donald Trump pa
igral rezultatskega junaka, vendar je to bolje, ker je funkcija udarca z odbitkom..ampak videti dodatek za previjanje nazaj je v mi tinkn precej nekul.
Локикрафт Аркады grbb
To je zelo dobra igra, vendar je težko najti ekipe, kot sta psg in ac Milan itd
Oglas je tako dober in tako natančen
Predvidevam, da je igra v redu, v bistvu gre za heroja z rezultatom, ki je bil postavljen na začetniško težavnost in sploh nima zapleta zgodbe. Igra se zdi kot prazna lupina tega, kaj je rezultatski junak, vsekakor bi priporočal, da jo igrate namesto tega, morda je težje, vendar je veliko bolj prijetno!
Dobre igre, samo veliko videoposnetkov, tako da ni zabavno
Soccer Super Star Sport uts
To je dobra igra, vendar je kopija igre "Football Strike". Je nekoliko spremenjen kot "Fottbal Strike" in v tej igri ne streljate enajstmetrovk, ampak načrtujete, kako priti do gola in nadzirate svoj strel, kjer ne želite streljati na gol. Obstaja nekaj napak, vendar je preveč oglasov.
Igra je nekako boljša od drugih, a dodatki jo naredijo tako dolgočasno. Pred tekmo bodo rezultati dodeljeni nasprotniku in če tudi po previjanju izenačite, se vsi vaši rezultati spet vrnejo na nič. Če tudi vi vodite po tem, ko je nasprotnik žogo odbil, se še vedno vrnete na nič. Kakšna igra je. Zelo dolgočasno in nadležno. Prosimo, poskusite posodobiti igro in odstraniti dodajanje ter odstraniti previjanje nazaj, da ohranimo naše rezultate za nas. Takšne igre ne razvijamo
Najaca igrica
Najbolj priljubljene; Igre; Mobilni telefon; Športne ... Super Bowling 3D - Spinning Bowl Match: sport game and league simulator ... New Star Soccer.
V redu 👌👌
Ta igra je tako prijetna, da vas nauči premikanja žoge in nadzora uma
Toliko je dodatkov in včasih ostanejo tam brez možnosti za izstop
Najslabša aplikacija za igre Brez funkcij. Prosimo, ne prenesite je. Preprosto izguba časa in interneta. Med igranjem se boste razdražili
Zakaj vodite 3 gole, potem ko ste dosegli zadnji gol, še vedno izgubite tekmo, prosim, rešite to
Ta igra kot preveč komplicira stvari, ko je preprosta podaja spredaj
igra ni nogomet ali nogomet ali karkoli drugega, razen oglasov in oglasov in oglasov
Dobra igra, začetna raven je slaba. Drugi so dobri zelo dobri
Razumem, da morajo izdelovalci iger zaslužiti nekaj denarja in zato razumejo potrebo po oglasih v igrah. Vendar pa so oglasi v tej igri tako pogosti, da pokvarijo izkušnjo in jo naredijo preveč frustrirajuće za igranje. Igra bi lahko bila tako dobra, če bi se oglasi znatno zmanjšali ali če bi obstajala možnost nakupa različice brez oglasov. Odstranjeno.
Dobra igra, vendar preveč dodaja. ni časa za igranje...prosim, zmanjšajte dodatke, dajte več časa za igranje
Oglas po VSAKI ravni je šala. Odstranjevalec in nikoli več igranje. Ostani stran od te igre
zakaj igram: nogometne igre
Speedplay world soccer 3 igraj brezplačno - Deneuvillelemans
Igra je v redu in odlična samo za številne oglase
Fantastična priložnostna igra! Moj potovalni čas z vlakom je bil vedno zaseden.
Če želite to prenašati, boste morali omogočiti način za letalo, saj je to do neke mere prijetna igra. Tako daleč boste prišli v igro in opazili, da so vaši igralci popolnoma brezupni. Popolne podaje igralcem s teflonskimi čevlji
Soccer Super Star ספורט vnn
Kljub temu, da je po vsaki potezi oglas, sem še vedno dosegel raven 1000
Obožujem nogomet v resničnem življenju, kot da igram s prijatelji, vendar je ta igra odlična, tako kot tiste, ki jih igram v resničnem življenju!
Ta igra je zelo neumna, želim zmagati za svojo ekipo v finalu... toda zaradi te NEUMNE igre moja ekipa izgubi
Odvratno je, kako pogosti so oglasi. Vsakih 20 sekund! Tu je pohlep, potem je samo neumnost
Preveč oglasov. Pravzaprav ni slaba igra, če se lahko rešite težav z poimenovanjem, vendar je največji problem in edini razlog, zakaj sem izbrisal to igro, je, da so oglasi ogromni! Sredi igre, po tekmi, pred tekmo. Več časa preživite ob gledanju afs kot pri igranju igre.
To je v bistvu igra PROSTI KICK in PASS; to je povedano po tem, ko ste kdaj zagnali 30-sekundni oglas. Tako porabite od 2 do 5 sekund za "igranje" in nato 45 sekund za gledanje oglasov. Če niste previdni, se vaš telefon pregreje in zažge matično ploščo, saj povečujejo vašo porabo podatkov. Igra je na prvi pogled dobra, vendar prisilna komercialna poraba ne.
Soccer Super Star Sport nxv
Oglasi za več kot,
To igro odstranjujem, videl sem nekaj omejitev, vendar so mi bile nekatere stvari všeč in sem igral manj kot teden dni. Pravkar sem se naveličal množičnih oglasov.
Mano Z Tedenski Rak Horoskop
Prvič, dejstvo, da po vsaki tekmi dobivam oglase, je preprosto moteče. To je smešno. Grafika bi lahko bila veliko boljša, izgleda, da jo je oblikoval 5-letnik. Tudi animacije bi lahko porabile veliko dela. Všeč mi je slog igre, saj še nisem videl drugih mobilnih nogometnih iger, kot je ta. Ampak če bi obstajala, bi raje vzela te namesto tega. Ne vidim, kako lahko ljudje uživajo v tem več kot 5 minut.
🤓👍👍👍
Ta igra je na splošno dobra aplikacija. Pri igranju nogometa mi zelo pomaga. Toda nekaj, kar se lahko izboljša, je ustvarjanje polnih tekem - ko se nasprotnik premakne na vas ali prestreže z enim od vaših podaj ali strelov, bi jih morali biti sposobni premagati/dobiti žogo nazaj in nadaljevati igro, in tudi, ko žoga gre izven igre bi morali biti sposobni izvajati metanje ali kote. Upajmo, da bodo narejene še bolj prijetne igre, kot je ta. Upam, da se strinjate z mojim mnenjem o tej igri in upam, da bo ta pregled pomagal.
Lahko bi bila spodobna igra, a na žalost, tako kot pri večini iger, prevladujejo oglasi. Kontrole so lepe in tudi gfx. Nisem prepričan, kakšna je ideja, saj to, kar počneš na igrišču, nima vpliva na igro. To je le stopnja za stopnjo, ki vam daje priložnost za gol, ki jo morate doseči, da nadaljujete na naslednjo stopnjo. Vendar ni sheme nagrajevanja, ni razloga, da bi šli v naslednjo stopnjo, saj je enaka zadnji.
To je dobra igra, vendar bi bilo bolje, če bi lahko nadzorovali žogo 360 stopinj namesto le med rumenimi oznakami, tam bi lahko podajali kateremu koli igralcu, ne le tistim znotraj oznak.
Sportelement - Twitter
Super Soccer Star , Game Super Soccer Star free, Lanza kazni kot pravega strokovnjaka, izračunava smer, kota, spin in moč strel in poskusite,
Žogo brcamo z možgani in igro tudi posredujemo, vendar vidimo tudi oglase za naprej
Všeč mi je igra, ampak zakaj ne bi preprosto vstavili gumba za naslednjo stopnjo in nam ne bi pokazali ravni