Post by olictenlankber on Feb 18, 2022 19:33:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Būčiau skyręs daugiau žvaigždučių, bet tai jau 6 kartas, kai atsisiunčiau šį žaidimą dėl problemų, kreipiausi pagalbos ir nepatyriau geros patirties, praradau pinigus ir jie net nebandė padėti man jį susigrąžinti arba gauk man už ką sumokėjau ir nieko nepirk, antraip prarasi pinigus, bet man patinka žaidimas, todėl aš vis grįšiu
Nepavyko atidaryti žaidimo, jis buvo pašalintas ir atsisiųstas iš naujo, vis tiek neatsidarys
Sėdėjau 2475 lygyje ir laukiau naujo atnaujinimo..kada tai atsitiks, rašo apsilankyti fb ir tai irgi nieko nepadeda...kada bus šis naujas atnaujinimas
Na, kai kurie lygiai yra sunkūs. Kai paprašysite konkretaus klientų skaičiaus ar patiekalų, ketinate mums nepasiekti lygio. Aš praleidžiu mėnesius žaisdamas tik vieną lygį. Man tai nepatinka
Linksmas žaidimas. Galiu žaisti, kai noriu žaisti greitą žaidimą ir padaryti mane laimingą.
Superrrr...man patinka šis žaidimas. Labai įdomu, bet man reikia daugiau lygių. Tai geriausias žaidimas. Man tai patinka.
Nesu patenkintas nauju atnaujinimu..neprasmės žaisti, jei negaliu uždirbti daugiau pinigų. Vietoj "4,6,9"..pakeikite jį į "3,4,5".Kažkada į "9", kad panaudotumėte daugiau pinigų nei galite gauti. Taigi su "3,4,5" aš prarasiu daugiau pinigų, nei juos gavau.
Skelbimai prasidėjo pasiekus naują restoraną. Nerekomenduoju.
Labai geras
Man patinka šis žaidimas. Apie narį ar ne tai nėra nesąžininga
Brangiai kainuojantis žaidimas. Žaidimo pradžioje. Žemėlapyje yra 50 lygių. Tačiau žaidimo eigoje jis padidėja iki 100. Tai tampa nuobodu, nes receptai išlieka tie patys ir jie per daug kartojasi. Klientai taip pat labai greitai praranda kantrybę vėlesniuose lygiuose – šiuo metu esu Brazilijoje. Tai reiškia, kad turite nusipirkti daugiau pinigų. Ir taip, aš ruošiu savo patiekalus iš anksto ir dažniausiai 2 ar 3 vienu metu. Jei žemėlapiai būtų grąžinti į 50 lygių ir būtų įvairesni, žaisčiau toliau.
jis trikdo ir sugenda 236 lygyje. Tikiuosi, kad atnaujinęs nieko neprarasiu. Atnaujinimas: nepraradau jokių duomenų, bet kai baigsiu korėjietiško maisto etapą, kitas lygis neatsisiunčiamas. Aš laukiau kelias dienas ir galiausiai tiesiog turėjau pašalinti žaidimą, kai pasiekiau tiek toli. 2 NAUJINIMAS: mano internetas veikė viskam, pavyzdžiui, vaizdo įrašams ir žemėlapių lygiams. Tai tiesiog neleis man išeiti iš Korėjos lygio.
žvaigždės turi pirkti gyvybinę energiją ir batus, neprisimeni, ar pirmoji apranga buvo žvaigždžių ar virėjo moneta? „Green Bill“ grynieji pinigai – 🙄 taip blogai, kad reikia nusipirkti patobulinimų ir tam tikrus prietaisus, ir 9 „green bills“ = 3ea aukščiausios kokybės maisto, kuris padidina patiekalų dolerius = daugiau virėjo monetų! Kam skirta monetų gausa? FB kuponai, skirti "išpirkti" prietaiso dovanas, kad galėtumėte žaisti toliau, jei ne enuff sąskaitas? Nesu feisbuke, greitai baigsiu! Atnaujinimas: nemačiau suktuko, negauni žemėlapio atlygio, NEGALI nieko padaryti FB! blogi kūrėjai visada ras pasiteisinimų ir kaltina mus
Reikia pataisyti programą, ji trikdo ir neatsidaro. Tai neseniai prasidėjo, išskyrus tai, kad man patinka žaidimas ir tikiuosi, kad ši problema bus išspręsta
Labai patinka šis žaidimas, bet kažkas nutiko. Prisijungiau, kad pamatyčiau, kad man trūksta 65 dolerių ir 235 000 auksinių monetų. Tikiuosi, kad šie bus grąžinti.
Geras žaidimas. Vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad jis nuolat užšąla, todėl turiu pašalinti ir vėl įdiegti. Tai nutiko jau tris kartus.
Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet jis nėra toks organizuotas! Aš turiu galvoje, kad receptai yra labai toli vienas nuo kito! tai taip erzina! kitas yra kairėje pusėje, tada aš bėgsiu į kitą pusę gauti kito recepto ir tada eisiu į centrą gauti kito🙄. Klientų nebėra, kol aš pradėjau gaminti. turėtum tai ištaisyti.
Šis žaidimas tapo brangus. Prekės, kurias galite nusipirkti, kad pailgintumėte laukimo laiką, pvz., radijas, prijuostė, oro kondicionierius ir kt., nebeveikia. Anksčiau jie jums duodavo 1 lygio produktą, pavyzdžiui, kukurūzų spragėsius, kad klientai lauktų, bet dabar jūs turite juos nusipirkti. Norėdami būti konkurencingi šiame žaidime, turite išleisti pinigus, nes sunku uždirbti pinigų. Lygiai tapo sunkesni, todėl norėdami laimėti lygį turite mokėti daugiau. Jie taip pat turi mėnesinį 5 USD klubą, kad gautų nuolaidą prekėms. Godumas sugriovė šį žaidimą
Man patinka žaidimas, bet dažniausiai, jei reikia aptarnauti konkretų klientą keletą kartų, tas klientas ateina retai, nebent aš moku pinigų už žaidimo tęsimą, dabar jie ateis nuolat.. tai apgaulė elgesio tipas
Rising Super Chef - Cook Fast Arkade pwua
Puikus zaidimas! Buvo tikrai smagu, nors ir nebuvau baigęs gauti 3 žvaigždučių.
PINIGUS 🤑 GRIMĖK!! SAUGOTIS!! Žaidimas nėra sunkus... Jei jų reikia norint užbaigti lygius, vienu metu turėtų būti daugiau nei nedidelė suma. Dėl šios priežasties turiu jį pašalinti. Godumas nėra gera savybė. Tai jus bankrutuoja. Su širdimi už savo klientus!!!
Aš mėgaujuosi žaidimu. Tačiau negaliu pereiti prie kito žemėlapio. Kelis kartus bandžiau atsisiųsti, bet nepavyksta. Planuoja jį pašalinti.
Man labai patinka šis žaidimas. Vienintelė problema yra ta, kad jiems sukurti nauji lygiai užtrunka per ilgai. Tai buvo beveik prieš metus, o jūs, vaikinai, vis dar verčiate mane laukti atnaujinimų. Maniau, kad šis žaidimas buvo to vertas, bet taip nėra. Ištrinsiu šį žaidimą ir surasiu kitą 1.
Man patinka šis žaidimas, bet 2 dienas nematau žemėlapio, o tik tamsą. Kas atsitiko?
Rising Super Chef - เกมทำอาหาร อาร์เคด mfb
Rising Super Chef - Cook Fast Arkade nws
Sugedę prietaisai mane lėtina, negaliu laimėti LVL.
Rising Super Chef - Cook Fast આર્કેડ mltn
tai smagu, man patinka skirtingi lygiai, bet neskiriu pakankamai laiko ir kartais tave apgauna, bet vis tiek smagu, kai pirmą kartą pradėjau, išlaikiau visus lygius ir tai privertė mane pradėti iš naujo, man tai nepatiko!
Man tikrai žaidimas yra sudėtingas ir įdomus. Man labiausiai nepatinka, kad lygiu gali kilti iššūkių (ty penki vyšnių pyragai) ir kad ir kaip greitai eitum, nėra penkių klientų, kurie užsisakytų penkis, kol lygis nesibaigs. Buvau įvertintas 2 ar 3 žvaigždutėmis ir gal 2/3 klientų užsisakė šią prekę. Kartais jūsų vienintelė galimybė yra naudoti savo „grynuosius pinigus“. Išskyrus tai, aš visiškai rekomenduočiau jį.
Atrodo, kad klaida buvo ištaisyta. Ačiū 😊. 💖
Man sunku įkelti žaidimą. Ketino pradėti naują restorano kelią atnaujino išteklius ir atnaujino žaidimą iš parduotuvės. Man vis dar neįkeliama. Tai yra 2 kartas, kai aš turiu žaidimą telefone, niekada anksčiau neturėjau šios problemos. Išskyrus tai, aš mėgau žaidimą.
Tai geriausias, turiu galvoje, geriausias iššūkių kupinas žaidimas pasaulyje, nenustokite pridėti daugiau iššūkių. Man 65 metai ir šis žaidimas palaiko mano mintis aktyvų.Norėčiau, kad turėtumėte rankinį žaidimą. Nusipirksiu jį iškart, kai tik jis pasirodys, praneškite „Best Buy“.
Prison Empire Tycoon-Idle Game Simulation ycc
Mėgstu šį maisto gaminimo žaidimą, gražią grafiką ❤💯malonu
Gražus ir super žaidimas 👌 Man labai patiko, bet nėra atnaujinimų mašinose, ten yra tik 1 dubuo ar kažkas, kad turėtų 2 .plzzzz
Nuolat stringa, jūs perkate monetas, kad tęstumėte žaidimą, o žaidimas jus apgauna. Žaidžiu daugelį metų, bet dabar tai nėra taip smagu, kaip anksčiau, dėl jų lygiai tampa sudėtingesni, bet jūs turite ir toliau pirkti monetas tame pačiame lygyje, nes žaidimas nesuteikia jums klientų, kurių jums reikia norint įveikti iššūkį. Jau nekalbant apie tai, kad žaidimas nuolat stringa. Aš jau baigiau.