Post by stealenowbobern on Feb 11, 2022 1:59:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Life 2022 version ▞▞▞
Prieš atnaujinant „Gacha Life“ buvo mano mėgstamiausia programa, skirta tiesiog praleisti laiką ir kurti naujus OC. Dabar su atnaujinimu jie atsikratė kai kurių pozų, kurias naudodavau, kai kurių burnų, kurias naudodavau, ir netgi pakeitė žodžius, kuriuos galite naudoti, kad būtų „tinkamesnis“. Įvedžiau žodį „gėdintas“ ir jis cenzūravo a, s, s. Tikrai?? Nagi, aš suprantu, kad norite, kad žaidimas būtų patogesnis vaikams ir nustotumėte keikti žaidimą, bet jūs tiesiog viską ribojate! Pakeiskite tai, kad būtų mažiau ribojantis
Gacha Life Опуштене rge
Neleidzia atnaujint
Potion Punch 2 : des aventures culinaires magiques Arcade eor
Tai tikrai gerai, man patinka kurti vaizdo įrašus apie tai, tačiau yra elementų, kurie buvo pašalinti iš žaidimo, aš suprantu kodėl, bet šie dalykai pagerino vaizdo įrašų kokybę ir dėl netinkamo turinio šie dalykai buvo pašalinti.Siūlau pridėti ir atgal, bet ką nors padaryti su žmonėmis, kurie kuria netinkamą turinį, pvz., uždrausti juos ir panašius dalykus.
Šis žaidimas tikrai smagus! Mačiau daug žmonių „Youtube“, žaidžiančius, kuriančius vaizdo įrašus ir panašius dalykus, ir aš taip pat norėjau žaisti. Tada, kai žaidžiau, tai buvo tarsi sapnas. Aš nustebęs, man tai patinka, aš groju kiekvieną dieną, smagu, pabandykite!
Negaliu atsisiusti😡😡
Man tikrai nepatinka atnaujinimas, tai labai blogai, visos naujos burnos siurbia man tikrai nepatinka, kad pašalinau keletą pozų, labai gailiuosi, kad jį atnaujinau
Nelabai geras zaidimas bet geras
Nekenčiu naujojo atnaujinimo. Gerai, klausykite, nauji veidai ir pozos yra puikūs. Tačiau drabužiai, vieno skaistalų nustatymo praradimas ir tam tikrų spalvų trūkumas drabužių pasirinkime yra visiškai pasipiktinimas. Aš turiu galvoje, suprantu, kai kurie žmonės kūrė šiurkštų turinį „YouTube“. Bet išgirsk mane. Tai labai nesąžininga ir apmaudu, kad šie daiktai buvo atimti. Jei žmonėms kyla problemų dėl to, ką mato „YouTube“, dažniausiai vaizdo įrašuose yra įspėjimai, o tėvai visada turėtų stebėti, ką žiūri jų vaikai.
Geras
ji man atsisiunčia
Šis žaidimas sukrečia! Galite sukurti savo charakterį ir ant jų įdėti mažus batelius ir kojines. Aš įvertinau tai 3 balais iš 5, nes manau, kad jie galėtų turėti daugiau plaukų, akių ir tt Man labai patinka gacha klubas, nes galite pakoreguoti dalykus ir aš tikrai rekomenduoju Gacha klubą, jei atvirai. Bet tai vis tiek yra geras žaidimas!
Tai neleis man atsisiųsti žaidimo. Jis pasiekia 100%, o tada grįžta iki 20%, palaukęs 3 kartus ir sustabdo atsisiuntimą. Pataisykite tai.
Ši programa yra labai smagi, bet kai ji buvo atnaujinta, ji pradėjo nuobodžiauti, todėl jei ji nebus atnaujinta, vėl būtų smagu, bet vis tiek įvertinsiu šią programą 5 žvaigždutėmis, nes ji labai smagu!
Tai puikus žaidimas, bet nuo atnaujinimo jis nebuvo toks įdomus. Suprantu, kad bandote padaryti jį draugiškesnį, bet žmonės vis tiek gali žaidime sukurti netinkamo turinio. Ir naujas pokalbis neleis man sakyti tokių dalykų kaip „klasė“. Turėtumėte jį cenzūruoti tik tuo atveju, jei tai visiškas keiksmažodis. Kadangi daiktai buvo pakeisti, atrodo aplaistyti. Man patiktų, jei tai pasikeistų atgal. Ir buvo malonu, kad jie davė nemokamų brangakmenių. Prašome atlikti patobulinimus. (Bt, Kalėdų tema buvo čia daugiau nei 2 metus.)
Šis žaidimas buvo geras iki atnaujinimo. Suprantu, ko siekėte, bet tai neveikia. Aš kėliau sau iššūkį išsiaiškinti, kiek netinkamų personažų galėčiau sukurti (žinoma, jų nekurdamas), o jų buvo tiek daug. Niekas nėra apsaugotas nuo keistų žmonių, ir nors aš sutinku, kad reikia ką nors padaryti, jūs tiesiog sugadinate patirtį visiems kitiems. Niekas nepasikeis, seksualinis turinys išliks ir prarasite vis daugiau vartotojų, kol nepataisysite :/
Jei būtų galimybė, skirčiau 0 žvaigždučių, bet negaliu. Šis žaidimas tikrai nemalonus. Tai baisu, žmonės šildo „Gacha“, o daugelis mažų vaikų naudojasi „Gacha Life“ ir mano, kad jie yra šaunūs, nes gali sukurti animaciją. Ne. Animacijos yra ne tai, jos sudėtingos, o ne šios šiukšlės. „Gacha Life“ taip pat nėra labai įdomus, pripažinsiu, kad jūsų OC yra gana kietas, bet jis atsiranda po 15–30 OC. Bendras šiukšlių žaidimas ir aš norėčiau, kad jie jau ištrintų žaidimą.
Blogiausias žaidimas kada nors!!!
Siaubinga, pirmiausia turėjau didžiulę kovą, kad atsisiųsčiau programą, ji buvo labai vėluojama, o pritaikomi personažai beveik neturi galimybių. Momentinis pašalinimas.
Gacha šiluma buvo sukurta šio žaidimo priežastimi; Nuostabus žaidimas! Labai smagu praleisti laiką, žaidimo ribų kiekis yra mažas arba praktiškai nesiskiria, suprantu, kad iš esmės tai tiek, kiek galite, bet kitą kartą stenkitės labiau.
Gacha Life Casual ckb
PUIKUS ZAIDIMAS! Man tai patinka! Aš padariau trijų žvaigždučių bc neblogą grafiką ir taip pat ne itin gerus atnaujinimus, jūs niekada neatnaujinate šios programos, bet tai visiškai gerai, tai puikus žaidimas, bet atnaujinkite jį dažniau! Ty jei supranti.
Manau, kad tai tikrai geras žaidimas, mano nuomone. Žinoma, naujesnė versija atsikratė kai kurių funkcijų, tačiau tai nėra tiek daug nuostolių. Jūs vis dar turite daug įdomių dalykų; galite tai padaryti žaidime. Kurkite šaunius personažus, istorijas, žaiskite smagius mini žaidimus ir susiraskite draugų. Linksmas žaidimas apskritai. 5/5
Gacha Life Casual ckb
Gerai
Šlykštus žaidimas
Mano nuomone, šis žaidimas yra mielas ir linksmas! Pažiūrėjau visas apžvalgas ir jose yra tikrai mielų dalykų šiame žaidime! Tačiau kai kuriose apžvalgose jie sakė, kad šiame žaidime buvo „Gacha“ karštis, o kai pažiūrėjau jį „YouTube“, buvo apnuogintų personažų, prašau, kad tai būtų mažiems vaikams! Daug vaikų daro Gacha karštį ir sugadina šį žaidimą!
Gacha Life Gelegenheitsspiele rbry
Sveiki!. Kai man buvo 5–6 metai, turėjau narkomaną, tada perėjau į gacha klubą, tada grįžau čia. Turiu daug raudonų vėliavėlių apie „gacha“ klubą. Kai treniravausi iki 5 lygio (kad galėčiau importuoti personažus ir karts nuo to). Buvau 4 lygis ir buvau gana piktas dėl to, kad jį sunku užpulti. sudužo ir vėl prisijungiau prie žaidimo, kad sužinotų, kad pradžioje buvau trečiame lygyje?. Abi šios programos turi problemų. Bet apskritai gerai, sakyčiau, aš paprastai kuriu personažus, o ne filmų kūrėjus.
Ewww
Normalei
Šis žaidimas nėra gerai, aš tiesiog darau filmo pabaigos perosages
gerai, jis vis trikdo ir d stuff, tai iš tikrųjų neleidžia man žaisti, todėl aš žaidžiau anksčiau, bet šį kartą aš jį atsisiunčiau ir jis pradėjo labai trikdyti, bet tai tikrai įdomus žaidimas. hm, ketinu pašalinti ir įdiegti iš naujo 😁🤩
Man patinka šis žaidimas! Bet man nelabai patinka naujasis atnaujinimas. Žinau, kad tai geriau, nes prieš atnaujinimą kai kurie žmonės mėgo blogus dalykus, bet aš vis tiek pasiilgau kaip liežuvio burnos. Dabar, kai noriu, kad mano gydytojas valgytų ledus, negaliu priversti jų valgyti. vis dar patinka žaidimas. ☺
🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔪🔪🔪💣💣💣🎁
Pats geriausias žaidimas, kurį kada nors naudoju
Ši programa turi daug nuostabių naudojimo būdų. Viena geriausių šios programos savybių yra paprastumas. Šia programa lengva naudotis bet kokio amžiaus žmonėms. Vienintelis dalykas, kurio šiai programai trūksta, yra ne dvejetainis ar kitoks simbolių pasirinkimas. Ne visi žmonės patenka į berniuko ar mergaitės kategoriją. Manau, kad jei ši programėlė, būdama tokia populiari tarp vaikų, turės kitą lyties pasirinkimą, ji normalizuos lyties neatitinkančius žmones. Apskritai ši programa yra smagi, paprasta naudoti ir puikus būdas praleisti laiką.
Žaidimas sugedęs :/ Kai tik įeinu į žaidimą, ekranas baltas. pasakykite man, kas vyksta, arba tiesiog ištaisykite tai. Ar tai tik aš??
Anksčiau mėgau šį žaidimą, kurti mini filmus ir muzikinius vaizdo įrašus, tada įvyko atnaujinimas. Atnaujinau jį galvodamas, kad bus naujų variantų, buvo, bet turiu daug problemų. Bandžiau įvesti kalbos burbulą vienam iš muzikos personažų "Give the teddy back!" Bet viskas baigėsi taip: „Duok meškiuką ba**! Nežinau, ar tai buvo tyčia, ar nelaimingas atsitikimas, bet bet kuriuo atveju tikiuosi, kad lunime tai pakeis, kad jis iš tikrųjų veiktų ir nesugadins niekam kito žaidimo laiko.