Post by stealenowbobern on Feb 11, 2022 1:49:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از کریستال ها ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
بیش از یک ماه منتظر سطوح جدید بوده اید.. و شما هیچ جایزه ای برای تکمیل سطوح چالش آنها دریافت نمی کنید، در حالی که ما منتظر سطوح جدید موجود هستیم. وقت خود را برای دانلود این بازی تلف نکنید.. دیگر یک بازی نیست. ...!!
من عاشق بازی هستم و تمام چیزی که برای تزئین عمارت خودم به دست میآورم، اما یک مشکل وجود دارد که نیاز به تعمیر قلک دارد، من آن را با تمام الماسم پر میکنم، حتی پر است، اما وقتی میخواهم پول را بگیرم، میتوانم آن را بیرون بیاورم. می گوید "لطفا به اینترنت وصل شوید و سپس دوباره امتحان کنید" و من متصل هستم اما هنوز آن را 4 ستاره دارم
قادر به صعود از طریق سطوح با بودجه کم، در حالی که هنوز هم چالش برانگیز است. داستان را دوست دارم. اگرچه فکر نمی کنم این همه گیاه گلدان داشته باشم. آبیاری بیش از حد در زندگی واقعی.
من بازی را دوست دارم. آنها چالش بازی کوچکی برای بردن جوایز هستند. من گرافیک را دوست دارم و می توانم انتخاب کنم. من به آن 4 ستاره می دهم زیرا دکمه کمکی ندارند یا جایی برای پرسیدن سوال ندارند. من یکی از چالش های بازی کوچک را بردم و به طور تصادفی تایید نکردم بنابراین تمام جوایز خود را از دست دادم. من نمی توانم آنها را پس بگیرم. نماد ناپدید شد. برخی از چیزهایی که برای به دست آوردن آنها باید ستاره های بیشتری داشته باشید. مانند غذا دادن به گربه باید 1 ستاره باشد نه 3 ستاره.
این بازی خیلی خوب بود اما وقتی به سطح 471 رسیدم طراحی قفل شد و نوشته بود که طرح های اتاق های بیشتری در آپدیت های آینده ما می آید آن چیست؟ من این بازی را بازی کردم چون متفاوت است اما الان فکر نمی کنم که
تو از دادن ستاره به من برای بازی هایم دست کشیدی و قفل اتاق دیگری را برای من باز نکردی. (چالش اصلی احمقانه است)
این بازی در واقع خوب است اما متمایز است و برخی از چیزهایی که من دوست ندارم این است که ما باید ابتدا معماها را حل کنیم تا ستاره بگیریم، اما سطوح در حال حاضر بسیار سخت تر می شوند، بنابراین خوب است و حتی تبلیغات بسیار خوبی داریم اما نه وسواس هوم......احتمالا از این بازی لذت بردم👍
داستان وجود ندارد و شما فقط 1 کار را در یک زمان دریافت می کنید، بنابراین انتخاب کمی وجود دارد که در کدام بخش از اتاق ابتدا کار کنید و برخی از آنها بیشتر شبیه پرکننده هستند سپس دستاوردهای واقعی (مثال) با یک شخصیت در درب سلام می کنند، سپس صحبت می کنند. به آنها، سپس آنها را دوباره بدون هیچ گونه کار اضافی در این بین بررسی کنید، بهتر است
من عاشق این بازی هستم و در چند ماه گذشته وقت خود را از طریق داستان و سطوح صرف کرده ام. یادم نیست به چه سطحی رسیدم، اما دیگر نیازی به بازسازی نیست. من هنوز روی یک اتاق کار می کنم و هیچ سطح دیگری برای شکست دادن وجود ندارد. من همچنان منتظر بهروزرسانی هستم، اما امیدوارم به زودی اتاقهای جدید و سطوح بیشتری دریافت کنم.
سرگرمی تا آخر؟؟؟؟ من نمی دانم چرا اتاق دیگری وجود ندارد. وقتی دیگر اتاقی نیست بازی کردن چه فایده ای دارد. اگر زود نیایند بازی را حذف می کنم. خیلی بد است زیرا من از آن لذت بردم.
1. برای ایجاد ارتقاء برای ستاره ها بازی کنید. 2. باید از ستاره ها برای ارتقاهای بدون اولویت استفاده کرد...یعنی. من قبل از ارتقاء آشپزخانه یا حمام و غیره اسباب بازی های گربه نمی گیرم. 9,27,2021 - من این بازی را حذف نصب می کنم. کار زیاد برای چیزهایی که نمی خواهم
بازی خوبی فقط من مرحله ۵۰۰ ستاره هم زیاد دارم ولی دیگه خرید نمیکنه لطفا راهنمایی کنید ممنون
My Story - Mansion Makeover Puzzle dokz
من عاشق این بازی هستم اما در حال حاضر هیچ اتاقی برای انجام دادن وجود ندارد و واقعاً من را ناامید کرده است که چه زمانی به روز رسانی برای انجام اتاق های بیشتر وجود خواهد داشت؟؟؟؟ لطفا به مردم اطلاع دهید زمانی که قصد دارید این بازی را به روز کنید تا به بازسازی اتاق ادامه دهید، با تشکر!
هفته هاست که منتظر اتاق های جدید هستم. آیا می توانید به ما در مورد زمان موجود شدن اتاق های جدید به ما اطلاع دهید؟
این یک بازی بسیار زیبا است من فقط آن را دوست دارم بازی های zenlife را دوست دارم که چالش ها بسیار آسان است
من فقط در اتاق سوم هستم و هر سطح 10-20 طول می کشد تا کامل شود. بسیار خسته کننده است، اگر سطوح به این سختی باشند، توجه مردم را به خود جلب نخواهید کرد زیرا بازی بسیار کند است. شرم آور است زیرا بازی واقعاً زیبا است و توجه من را به خود جلب می کند.
My Story - Mansion Makeover પઝલ gkfw
بازي عليه اما جاطور فارسي ميشود
تجربه کاری نداره هر دفعه باید بروز کرد هیچ خوب نیست بخاطر دو ستاره کم میکنم
بازی را دوست دارم اما .. سطوح آنقدر سخت شده اند که اگر پول اضافی نخرید. روزها در سطوح گیر خواهید کرد. من چندین بازی را انجام میدهم و این یکی از همه گیجکنندهترین بازیها بوده است
من در سطح 501 هستم و نمی توانم اتاق های بیشتری را پشت سر بگذارم، 2 هفته منتظر مانده ام و هنوز گیر کرده است. بسیاری از بررسی ها همان چیزی هستند که آیا کسی آن را تعمیر می کند یا فقط آن را نادیده می گیرد؟ من آماده حذف نصب و حذف پنج اتاق هستم، اکنون باید صبر کنم و حتی دیگر سکه یا ستاره از چالش استاد احمق جمع آوری نمی کنم، بنابراین وقت تلف کردن است.
من باید صبر می کردم و هنوز هم منتظر افتتاح یک منطقه جدید هستم، تقریبا یک ماه است که منتظر هستم. این می تواند به راحتی هر کسی را از دست بدهد
ای کاش توسعه دهندگان/سازندگان می فهمیدند که افراد بیشتری این بازی ها را برای آرامش بازی می کنند. تنش زمانی که آنها هر سطح را دشوارتر می کنند و باعث می شود که بازیکن در عرض چند دقیقه تمام عمر خود را مصرف کند، ایجاد می کند. چرا! خوب من می بینم که بهبودهایی وجود دارد. من دوباره شروع کردم به این بازی.
من عاشق این بازی هستم!! چالش برانگیز است و من عاشق داستان داخل بازی هستم. فقط ای کاش میتوانستم جلوتر بروم، اما بازی در حالت توقف است. منتظر باز شدن اتاق های دیگر در عمارت هستم. همچنین، من هنوز هم سطوح را بازی می کنم و آنها را شکست می دهم، اما آنها دیگر اعداد در سطوح نیستند
واقعا عالیه حتما نصب کنید🥰👌✌
بازی عالی است اما من تمام سطوح فعلی را شکست داده ام. متأسفانه تا زمانی که موارد بیشتری منتشر نشود، واقعاً قادر به انجام کارهای زیادی نیستیم.
خوب است اما سطح باید راحت تر باشد تا بازیکن احساس خستگی نکند و از خانه نشینی لذت نبرد، امیدوارم جدی بگیرید به همین دلیل است که من به شما 5 ستاره می دهم. و نیم ماه چه زمانی سطوح جدید می آیند؟ من متنفرم که 2 ماه اتفاق بیفتد و آپدیت در دسترس نباشد
خیلی سخت است که دیگر سرگرم کننده باشد. مجبور شدم حذف نصب کنم من از تقویت کننده ها استفاده کرده ام، عمر نامحدودی داشته ام و نتوانستم از این سطح عبور کنم. روزها و ساعت ها تلاش کردم. خوب نیست. فکر کنم سطح 67 بود
Run Cow Run მძაფრსიუჟეტიანი slfb
من عاشق این بازی هستم زیرا شما می توانید خانه و کارهای سرگرم کننده و بازی خود را طراحی کنید بنابراین من به آن 5 ستاره می دهم
خیلی عالی من مرحله 300
هیچ خوبش نی بود
چی بگم اولین کسی که دارم امتحانش میکنم خوبه بد نیست من دو ستاره ازش کم میکنم اول برای بازی بهتر از این و میتونه پند تر از این هم میتونه باشه که هست دوم اینکه من یک ستاره دیگه را ازش کم کردم چون اصلا خیلی ازش. این بازی خوشم نمیاد اصلا نصب نمیشه من این بازی امتحان کردم فقط نت مصرف کنه و فقط داری وقتت را تلف کن این بازی میکنی سوم اگه این بازی بریزید کل گوشیتون پر میشه و دیگه نمیتونم بازی بریزی من وقتی که این بازیم رفتم بازی کنم کلا گوشی . هنگ کرد و خراب شد تازه این یک ستاره هم براش زیاده
روده
بازی تا چند روز گذشته واقعا خوب بود. من در روز 32/سطح 850 هستم و با تکمیل هر سطح، اضافه کردن ستاره ها و الماس ها متوقف شد. من الان حداقل چهار سطح ارزش دارم. من همه چیز را از حذف و نصب مجدد تا خروج از برنامه بتا امتحان کرده ام، اما چیزی تغییر نکرده است. متوجه شده ام که هنگام نصب مجدد، تا زمانی که با ورود به فیس بوک به پیشرفت فعلی خود وارد شوم، ستاره ها و الماس ها را اضافه می کند. اما این درست در ابتدای داستان است.
این بازی بسیار سرگرم کننده است با تشکر از شما. 10 از 10. من تا سطح 35 هستم و آگهی ندیده ام. گرافیک درخشان، جوایز فراوان. زیبا.
یک خط داستانی و بازی بسیار خوب فکر شده برای اضافه کردن اعداد لازم برای یک بازی مداوم. متشکرم.
عالی مثل مرقابی
بازی خوبی بود تا زمانی که به آپدیت رسید پس اصلاً چیزی برای طراحی نبود که لذت بازی را کاملاً از بین می برد
بازی زیبایی است با این حال پیشرفت واقعا کند است. واقعاً آزاردهنده است که برای شکست دادن یک سطح 45+ بار بازی کنید. کمی بیشتر به آن زمان می دهد. اما به طور جدی در نظر گرفتن حذف نصب. کارم تموم شد، الان حذف نصب کردم😦
من این بازی را دوست دارم اما اکنون در حال بازی در سطوح اصلی هستم که هیچ ستاره ای نمی دهند. من گیر کردم و برای کار بعدی 1 ستاره میخوام..لطفا بگید بازی جلو میره یا باید حذفش کنم؟؟
👈👌👉😍😍😘😘👑
بازی فوق العاده ای که می توانید بازی کنید و مجبور نباشید مانند بازی های دیگر پول خرج کنید! اگر در منطقه بدی هستید ممکن است به وای فای نیاز داشته باشید. اما بدون وای فای مشکلی ندارم. عاشق این بازی!!!!
My Story - Mansion Makeover פאזל cpo
عالی بود فقط آخرش سخته برای همین چهار ستاره دادم
My Story - Mansion Makeover Mõistatusmängud rez
My Story - Mansion Makeover Puzzle dokz