Post by stealenowbobern on Feb 11, 2022 1:46:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Много много много много много хубава в света е тази игра Знам, че е като онази Talking Tom и Talking Angela и един сектор, но тази игра е много много много красива
Харесвам го, но тогава не, защото има проблеми и е много досадно и лошо. PS, не се опитвам да бъда злобен, но имам приятели, които не харесват тази игра и не искам да не съм като тях. Извинявай
Добра игра без грешки 🙂 и моето малко братче я обича толкова много
Яка е но на мен не ми харесва много
За тези оценки щях да инсталирам играта и се опитвах да сбъдна мечтата си и да не съм мъртъв за съжаление 😔 Не мога да й дам звезди за това колко е страховита. Почти забравих, че говоря Анджела на моя iPad и не работи и съм уплашен, готов съм достатъчно уплашен, ако отидем на лятото
Хубава игра...трудна за изтегляне... хубава игра.. добра за деца в забавление...... пълна с реклами... Понякога безполезна........... ..
Тази игра е много страшна, има нещо в котешкото око, изглежда като сянка на мъж и има някакъв вид прозорец на заден план, супер страшно, много е лесно да се забележи, просто казвам, че играете това, внимавайте някой може да те наблюдава като Говорещата Анджела
тази игра е хубава, защото той може да говори
Има хачер в очите
Talking Ginger Hiburan yzvj
Nikvi hakeri nqma be
Моето Джинджърче
Преди играх тази игра и се забавлявах толкова много! Скоро го деинсталирах, но разбрах, че...някой ви шпионира, който отвлича деца! Момиче изчезна, играейки говореща Анджела! Който и да е създал тази игра, аз не му вярвам, имам чувството, че крие нещо от нас! Нещо лошо...като да те шпионират и да отвличат деца!!! Никога повече няма да инсталирам тази игра...
Мразя го, защото прави всичко само в една стая и не спи, не е толкова добър и няма нива също и не растеwwww и няма храна за него 😔😡
Яко
Изпробвах това на моя приятел и работи, той го хареса, а брат ми и на мен също ми харесва. Обичам това приложение
От приложението App Investigation Bros. Harmless App не се извършва шпиониране.
Давам на тази игра 5 звезди, защото е забавна и нямате нужда от интернет и харесвам пъзелите, затова тази игра е наистина забавна
Готино
хубава игра и харесвам тази игра. Харесва ми и да говоря Джинджър
Добре, така че не харесвам много това приложение, защото в очите на джинджифила можете да видите мъж с нож и прозорец, а понякога виждате старец на диван. Наистина не харесвам това приложение НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ може да проследява вашето местоположение!!
Хубава игра, но има нужда от подобрение
Страхотна игра, НО ИМА НЕЩО СТРАШНО, ТЯ ГЛЕДИ ДА БЪДЕТЕ ПРЕДУПРЕЖЕНИ
Talking Ginger 娛樂 opl
Konuşan Ginger Eğlence fcr
Няма да дам всички звезди, но е страхотно
Но играто си я бива
Cooking Joy 2 სიმულაცია dbue
Тази игра с джинджифил е много забавна и също е сладка, малка котка, която е по-млада от говорещия Том, това е много хубава игра 🎮
Обичам тази игра твърде много от тези смешни неща.
Мислех, че това е прилична игра, докато не я изтеглих... Шпионира те и като гледам очите й... Изглеждаше сякаш в хола ми и другото око имаше страховит човек...
Има много причини това приложение да е лошо. Движи се странно, страшно е мокър, определено виждам камери в очите му, има много причини това приложение да не е подходящо за деца. Моля, деинсталирайте веднага. (ДЕТЕТО ВИ ЩЕ БЪДЕ ОТКРАТО, АКО НЕ ДЕИНСТАЛИРАТЕ, ТО МОЖЕ ДА ВИЖДА И ЧУВА ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!!) В очите му има мъж, който изглежда като строен човек ще даде нощни кобилици.
Talking Ginger 娛樂 opl
Чакаите сега малко хем има хакер в окото на джинджифил и ангелла и ви гледа,хем ви пита на колко години сте ?! Последно има ли хак приложеното или не? Bqh trygnala da go teglq,no kato vidqh коментарите за haka sprqh i reshih da vidq и dr коментари. В крайна сметка има ли хакер (за което аз много не вкрвам,защото не знам кой ще следи милиони дека и ще ги примамва,но все пак има всqкакви хора) или не ?! I ako naiatina se vijda molq nqkoi da pokaje nornalna snimka !!
че няма хакер само в играта дори аз не си я изтеглих а на картинката се доближих се до окото и видях в едното уко един човек в маската а в другото му знаеш около имаш бял прозорец много е страмно
ИМА ХАКЕР КОЙТО ВИ ГЛЕДА!!! ЗАГЛЕДАИТЕ СЕ В О4ИТЕ МУ И 6ТЕ ВИДИТЕ СТАК И 4ОВЕК!!!!!
Не публикувайте играта, изглежда толкова лоша, но добре
Обичам тази игра, аз съм 572, но мисля, че би било добре, ако нямате късмет с 8th, може да се наложи да можете, което беше страхотно време в Обединеното кралство, но би било добре да сте от някой знае ли дали можех да се опитам да се възползвам от шанса да се грижа за теб, но аз съм 20-ти проблем, не съм много повече до 8 и няколко седмици, така че мога да видя пълния адрес и телефонния разговор по същия начин като 2
Talking Ginger 娛樂 opl
Оценявам всичко, защото има наистина забавни неща за забавление на децата, моля 7 екипировка, направете този вид игра и забавлявайте децата 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😗😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Don't play, прави това, когато сестра ми и аз играехме играта, изпратих мъж до прозорците на масата в друг човек в очите му. Казах, че трябва да се грижиш за това, че е вярно, не играй тази игра Анджела и говори Том също има същите неща в очите им, но просто не ги виждаш чуват шумове, за да им помогнат не играй играта, ако си дете никога не презирай наблюдателите похитители, които ще гледаш, изтрий приложението, ако някога си го виждал това го дръж далеч от теб😱😱😱😱😱😱😱
Dndbdjdd
Той спря да слуша и повтаря след последния път, когато го актуализирах.
Konuşan Ginger Eğlence fcr
Това е добра игра, но мисля, че някой я хаква. Когато въртите тоалетната ролка, можете да видите шкаф със саксийно растение на шкафа. Понякога на следващия ден, когато го играя, мога да видя тъмни очертания на човек, който седи там и чака. Когато включих микрофона си, чух тъжен депресиращ мъж да грухти. НЕ ИЗТЕГЛЯЙТЕ ТАЗИ ИГРА!!!!
Добра игра . МНОГО ЗАБАВНО😆😆😆