Post by stealenowbobern on Feb 11, 2022 1:31:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות תקלות פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
אין לי מילים לתאר את האפליקציה הזו, למעשה האפליקציה הזו פשוט ממש טובה👌 אז אני נותן לאפליקציה הזו 5 כוכבים כפי שמגיע לה🙂 (לדעתי רק בגלל שלכל אחד יש את הדעות שלו😁)
מסיר התקנה! ניסיתי את הפריטים שאני קונה עם מטבעות או צפה בסרטונים כדי להשיג את הריהוט שאני אוהב, *נעלמים ומטבעות הכסף שאני מקבל שאני מרוויח!!!* יש לך בעיה גדולה עם המשחק שלך, אתה צריך לתקן את זה מיד !
פרסומות לא רצויות ממש על מסך המשחק חוסמות את זה מאוד מעצבנות ומוסרות במקום אולי בתחתית איפה שזה לא מפריע
אני אוהב את זה
אני אוהב את האפליקציה הזו אבל הרמה הופכת קשה מדי לשחק עכשיו. אני תקוע ברמה 369. מהלכים הם 26, המטרה היא לפנות 68 ריבועים ולאסוף 36 תכשיטים. האם הגיע הזמן למחוק את האפליקציה הזו עכשיו ולקבל עיצוב חדש לבית? 🤔😢😭
שונאת שהבחירה הטובה ביותר היא על ידי צפייה בסרטון
משחק טוב לא הרבה מוסיף לא לקחת הרבה נתונים אבל אני שונא שצריך לעשות אתגר 😡
הג'מה הזו מדהימה 👌 אני יודעת שהג'מה הזו מדהימה 💖💖💖
אני אוהב לקשט את הבתים ולגרום לבית להיראות הגון
בדיוק קניתי את האייפד לפני 3 או 4 חודשים עכשיו הכל עובד בסדר אני אוהב את זה 👍🥰❤️💖 עיצוב הבית אני יודע שזה משחק הפוך של בית חלומות 👍🥰❤️💖! אני עדיין אוהב את שני המשחקים האלה לא משנה מה. האם אני יכול להגיש בקשה אליכם שיהיו לכם שחקני קבוצה👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩👩🏽👩👩🏽👩 יש לך שחקנים צוות תודה לך מאוד על הזמן שלך 👍👍👍👍 עבודה טובה לכולם
ווילי.
N9no
Home Design: House Decor Makeover புதிர் hhc
פשוט, מצחיק
התמונות מספיק ברורות כך שהראייה הגרועה שלי יכולה לראות דברים תודה
אני לא כל כך אוהב... כי יש קנדי קראש כזה... אני אתן 3 כוכבים
זה מאוד כיף. שיניתי את הביקורת שלי מהפעם הקודמת כי FINNALY הדבקתי lvl 18. זה משחק מאוד מהנה. זה משחק טוב וזה כיף. לדעתי זה כיף אבל קשה.. בגלל זה נתתי לו 4 כוכבים. (אני ב-Google acc של אחי, אגב) אבל זה מאוד כיף ואתה צריך להוריד את זה רק אם אתה בעניין של דברים כאלה
Home Design: House Decor Makeover Älypelit drmx
עד כה אני נהנה מהמשחק, אוהב שאני יכול לבחור קישוטים ולמקם אותם..
מְעַצֵב
Home Design: House Decor Makeover புதிர் hhc
ברגע שאתה קונה מטבעות הם לא מאפשרים לך לצפות בסרטוני וידאו כדי להרוויח יותר.
אני אוהב את המשחק הזה
אני נותן למשחק שלשה רק בגלל הפרסומות. כל רמה שאני מסיים, מודעה. זה קצת מחמיר. מלבד זאת, המשחק מרתק ומורכב, המבחר שתבחרו הוא מודרני ומקסים כאחד. מלבד הפרסומות, המשחק עצמו הוא חמישה כוכבים.
משחק חמוד שנגרם על ידי מיקומי מודעות מרגיזים. לרוב משחקי המשחק 3 יש מודעות בין המשחקים. לנוף הביתי, למשל, יש בערך אחד מכל 3 עד 5 גפרורים. האפליקציה הזו? שולחת לך מודעה, אפילו במצב טיסה, בזמן שהיא מציינת את הבאורד שלך, אז אתה צריך לצפות או לחתוך את המטבעות שלך. ערמומי. אל תוריד את זה אם אתה באמת רוצה לשחק את המשחק. אם אתה רוצה לצפות בפרסומות, זה מושלם.
טוב אבל הבעיה היא adda plzzz להסיר את התוספות אחרת זה טוב ☺️
ពាណិជ្ជកម្មច្រើនជ្រុល ខាតពេលខ្ំងខ
זה כיף אבל המחיר והדברים ממש מטומטמים זה יהיה יותר נחמד אם זה היה בערך 100 דולר זה עדיין אפליקציה ממש טובה אבל המחיר הוא מה שאני לא אוהב 👑
הורדתי את המשחק וזה רק נתן לי חיים אחד אני לא יודע אם זה קורה לאנשים אבל אצלי זה אומר -55678 לבבות (הייתי קורא לזה) זה לא נותן לי לשחק אם תוכל לתקן את הבעיה אני אשמח לתת דירוג 5 כוכבים לך
משחק נהדר אוהב את זה כל כך מדהים ואני ממש אוהב את זה 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
אני אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך מרגיע והוא עוזר לי עם הלחץ שלי!
משחק טוב אבל מוסיף הרבה
למה יש כל כך הרבה משחקי ריפוף של candy crush? החזקתי פחות מ-2 דקות לפני שהסרתי. אפשרויות "עיצוב" משעממות ומכוערות. לא שווה את הזמן של אף אחד.
כל כך טוב המשחק הזה
Home Design: House Decor Makeover Älypelit drmx
זה הכי גרוע שפתחתי אותו במשך 30 דקות וזה לא נותן לי להיכנס
Fruit Block - Puzzle Legend عمومی wzaj
הייתי צריך להסיר את ההתקנה לפני רמה 20. יש מודעה אחרי כל רמה בודדת.